Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym na dostawę artykułów spożywczych na zaopatrzenie stołówki szkolnej.

Treść ogłoszenia: ogloszenie_20110818.pdf

SIWZ z załącznikami:

  • siwz_20110818.pdf
  • arkusz_20110818.odt
    Ozn. Spr: SPRz 01/10
    ZAŁĄCZNIK DO OFERTY 2.1.
    ARKUSZ KALKULACYJNY OFERTY NA ZADANIE Nr I - PIECZYWO CPV 15.81.10.00-6
    pieczątka Wykonawcy
    Opis przedmiotu zamówienia
    Przewidywana
    ilość w okresie objętym zamówieniem
    Cena jednostkowa netto 1 kg lub 1 szt
    (PLN)
    Wartość zamówienia netto PLN
    W AT
    %
    Wartość zamówienia (PLN)
    B R U T TO
    Chleb zwykły
    krojony 500 g
    5 600 szt.
    Bułka 100 g.
    2 000 szt.
    Bułka tarta
    120 kg
    Drożdżówka 100 g
    5 000 szt.
    Pączki
    900 szt.
    Bułka z serem
    900 szt
    Bułka z makiem
    500 szt.
    Pizza mała 900 szt
    RAZEM WARTOŚĆ
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    xxxxx
    Słownie wartość brutto
    …………………………………………………………………………………………………………..
    DNIA……………………………………………………………………………………………………………………………………
    /podpis osoby -osób upoważnionych do występowania w obrocie prawnym
    Ozn. Spr: SPRz 01/10
    ZAŁĄCZNIK DO OFERTY 2.2.
    ARKUSZ KALKULACYJNY OFERTY
    NA ZADANIE Nr III - MIĘSO JADALNE, SUROWCE RZEŹNE
    I WYROBY WĘDLINIARSKIE CPV 15100000-9,15131100-6
    pieczątka Wykonawcy
    Opis przedmiotu zamówienia
    Przewi- dywana ilość
    w okresie objętym zamówię -niem
    Cena
    jednostko- wa netto Ikg /l szt
    Wartość zamówię nią netto (PLN)
    WAT
    %
    Wartość zamówienia
    /PLN/
    BRUTTO
    Mięso mielone wieprz-wołowe
    250 kg
    Łopatka wieprzowa b/ kości
    200 kg
    Karkówka wieprzowa b. kości
    360 kg
    Słonina
    40 kg
    Kości wieprzowe przykarczkowe
    800 kg
    Baleron
    4 kg
    Kiełbasa szynkowa
    4 kg
    Kiełbasa parówkowa
    240kg
    Kiełbasa zwyczajna
    220 kg
    Paróweczki wieprzowe
    230 kg
    Szynka wieprzowa
    4 kg
    Mortadela 60 kg
    RAZEM WARTOŚĆ
    xxxxxxxx
    xxxxx
    Słownie wartość brutto
    ………………………………………………………………………………………………………
    DNIA…………………………………………………………………………………………………………………………
    /podpis osoby -osób upoważnionych
    do występowania w obrocie prawnym
    Ozn. Spr: SPRz 01/10
    ZAŁĄCZNIK DO OFERTY 2.3.
    ARKUSZ KALKULACYJNY OFERTY NA ZADANIE Nr IV - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
    CPV- 15000000-8
    pieczątka Wykonawcy
    lp
    Opis przedmiotu zamówienia
    Przewi­dywana ilość do realiza-
    cji
    Jedn. miary
    kg/szt/ op
    Cena jednost netto /pln/
    Wat
    %
    Wartość zamówienia (PLN
    NETTO
    BRUTTO
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    1.
    Cukier biały kryształ 1 kg
    700
    kg
    2.
    Cukier waniliowy 16 g
    80
    szt.
    3.
    Barszcz czerwony inst. słoik 160 g ( co najmniej) 40
    szt.
    4
    Groszek konserwowy op.nie mniej jak 400 g
    340
    szt.
    5
    Herbatka rozpuszczalna
    200
    op.
    6
    Keczup łagodny 1000g 80 szt.
    7.
    Koncentrat pomidorowy 190 g
    ( co najmniej)
    960
    szt.
    8.
    Kukurydza konserwowa słodka -op.nie mniejsze jak 400 g
    400
    szt.
    9.
    Kwasek cytrynowy 20g
    40
    szt.
    -
    1 0.
    Majonez 480g ( co najmniej)
    250
    szt.
    11
    Majeranek torebka 20g
    100 szt.
    12
    Sos słodko – kwaśny 520g ( co najmniej)
    120
    szt.
    13
    Pieprz naturalny czarny mielony nie mniej jak-20 g
    40
    szt.
    14
    Pieprz ziołowy torebka op.
    100 e
    50
    szt.
    15
    Przyprawa do kurczaka 30g.
    ( co najmniej)
    100
    szt.
    16.
    Przyprawa do potraw typu Vegeta lub równoważny op. 200 g
    600
    szt.
    17.
    Biały barszcz op. 75 g
    1200
    szt.
    18.
    Zupa grzybowa typu 75g.
    1200
    szt.
    19
    Sól czosnkowa op. 100 g
    100
    szt.
    20.
    Ziarenka smaku op. 250 g
    300
    szt.
    21
    Rosołki drobiowe /op.200 g 30
    szt.
    22.
    Sól kuchenna spożywcza
    300
    kg
    23
    Ziele angielskie torebka 15g
    30
    szt.
    24
    Liść laurowy torebka 15 g
    35
    szt.
    25
    Mąka tortowa lub kurpiowska
    300
    kg
    26
    Olej op. 1 litr
    500
    szt.
    27.
    Kasza gryczana 1000 g
    24
    Kg
    28
    Makaron wstążka op.0,5 kg
    200
    szt
    2 9.
    Makaron nitka op. 500g
    170
    kg
    3 0.
    Makaron świderki op. 1 kg
    120
    szt
    31
    Koper susz op. 20 g
    50
    szt
    32
    Pietruszka susz/ natka / a 20g
    50
    szt
    33.
    Ananasy w puszce 450 g.
    200
    szt
    34
    Brzoskwinie w puszce op. Nie mniej jak 450 g.
    200
    szt.
    35
    Ziemniaki 9000 kg
    36
    Ogórek kiszony
    180 kg
    37
    Kapusta kiszona
    100 kg
    38
    Ryż saszetka nie mniej niż 400 g
    700 Szt.
    39
    Ryż długoziarnisty biały
    280 kg
    40
    Krokiety z mięsem
    170 kg
    41
    Hamburger 100 g. 600 Szt.
    42 Jaja kurze średnie
    2000 Szt.
    43
    Śmietana 30% 400g
    ( co najmniej)
    1200
    Szt.
    44
    Śmietana 18% 400g
    ( co najmniej)
    150 Szt.
    45
    Masło ex. zaw. tł. 82,5%
    10 kg
    46
    Twaróg półtłusty
    30 kg
    47
    Ser żółty półtłusty (Zamojski, Edamski lub równoważny)
    40 kg
    48 Jogurt naturalny kubek 150 ml.
    6000 Szt.
    49
    Przyprawa do frytek 30g
    30
    Szt.
    50
    Makaron rurki 800g
    120
    Szt.
    51
    Zupa żurek 75g
    1200
    Szt.
    52
    Zupa grochowa 75g
    1200
    Szt.
    53
    Jogurt owocowy 150g
    ( co najmniej)
    2000
    Szt.
    54
    Jogurt owocowy 315g
    ( co najmniej)
    2000 Szt.
    55
    Serek homogenizowany140g
    ( co najmniej)
    4000
    Szt.
    Wartość ogólna
    Słownie /wartość brutto/……………………………………………………………………………………………………………….
    DNIA.....................................................................................................................................................................................
    podpis osoby -osób upoważnionych do występowania w obrocie prawnym
    Ozn. Spr: SPRz 01/010 ZAŁĄCZNIK DO OFERTY 2.4.
    ARKUSZ KALKULACYJNY OFERTY NA ZADANIE Nr V- RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWE
    CPV - 15200000-0
    pieczątka Wykonawcy
    Opis przedmiotu zamówienia
    Przewidywana Ilość w okresie objętym zamówieniem
    Cena
    jednostkowa netto 1 kg Wartość
    zamówienia netto
    /w zł. /
    WA T %
    Wartość zamówienia
    /w zł./
    BRUTTO
    Filet z morszczuka
    20 kg
    Filet z miruny
    80 kg
    RAZEM WARTOŚĆ
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    xxxxx
    Słownie/ wartość brutto ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
    DNIA ………………………………………………………………………………………………………………………..
    /podpis osoby -osób upoważnionych do występowania w obrocie prawnym /
    Ozn. Spr: SPRz 01/10
    ZAŁĄCZNIK DO OFERTY 2.5.
    ARKUSZ KALKULACYJNY OFERTY NA ZADANIE Nr VI- DRÓB
    CPV 1512000-2
    pieczątka Wykonawcy
    Opis przedmiotu zamówienia
    Przewidywana Ilość w okresie objętym zamówieniem
    Cena jednostkowa netto 1 kg
    Wartość zamówienia netto
    /w zł./
    WAT
    %
    Wartość zamówienia /w zł./
    BRUTTO
    Filet drobiowy z kurczaka /świeży/
    240 kg
    Udka świeże
    600 kg
    Korpus ze skrzydełkami
    1500 kg
    Udka wędzone
    60 kg
    RAZEM WARTOŚĆ
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    xxxxx
    Słownie /wartość brutto/…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
    DNIA …………………………………………………………………………………………………………………………….
    /podpis osoby -osób upoważnionych do występowania w obrocie prawnym
    Ozn. Spr: SPRz 01/10
    ZAŁĄCZNIK DO OFERTY 2.6.
    ARKUSZ KALKULACYJNY OFERTY
    NA ZADANIE Nr VII- MROŻONKI OWOCOWE ł WARZYWNE
    CPV-15332400;15331170-9
    pieczątka Wykonawcy
    Opis przedmiotu zamówienia
    Przewidywana Ilość w okresie objętym zamówieniem
    Cena jednostkowa netto
    Ikg /l szt
    Wartość zamówienia netto /w zł./
    WAT
    %
    Wartość
    zamówieni a /w zł. /
    B R U T TO
    Mieszanka warzywna 4450g
    102 kg
    Pyzy ziemniaczane z mięsem 500g
    700 szt.
    RAZEM WARTOŚĆ
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    xxxxxxxxx
    Słownie /wartość brutto/...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
    DNIA ………………………………………………………………………………………………………………………………
    /podpis osoby -osób upoważnionych do występowania w obrocie prawnym /
    Ozn. Spr: SPRz 01/10
    ZAŁĄCZNIK DO OFERTY 2.7.
    ARKUSZ KALKULACYJNY OFERTY NA ZADANIE Nr VIII- PRODUKTY MĄCZNE
    CPV 15851000-8
    pieczątka Wykonawcy
    Opis przedmiotu zamówienia
    Przewidywana Ilość w okresie objętym zamówieniem
    Cena jednostkowa netto Ikg /l szt
    Wartość zamówienia netto
    / w zł. /
    W AT
    %
    Wartość zamówienia
    /w zł./
    BRUTTO
    Pierogi z truskawkami
    180 kg
    RAZEM WARTOŚĆ
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    xxxx
    Słownie /wartość brutto/..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
    Dnia……………………………………………………………………………………………………….
    /podpis osoby -osób upoważnionych do występowania w obrocie prawnym /
  • arkusz_20110818.rtf
  • formularz_20110818.odt
    Załącznik Nr 1 do SIWZ
    miejscowość, data/ ………………………………
    pieczęć firmowa wykonawcy z adresem
    firmy i nr telefonu/faksu /
    Ozn. Spr: SPRz 01/10
    FORMULARZ OFERTOWO – CENOWY
    Niniejszym oświadczamy, że w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego na
    dostawę produktów spożywczych na zaopatrzenie stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej im. Gen Józefa Bema w Rzekuniu, ul. Nowa 7, z podziałem na zadania od nr 1 do 7, ofertę przetargową składa:
    ......................................................................................................................................................
    ......................................................................................................................................................
    (nazwa wykonawcy/ów)
    NIP : ………………………….. REGON : …………………………………
    Tel. : …………………………... Fax : …………………………………
    Niniejsza ofertę przetargowa składamy we własnym imieniu/jako partner konsorcjum
    zarządzanego przez:
    .........…………………….……………….........................................................................………
    .........…………………….……………….........................................................................………
    (nazwa)
    NIP : ………………………….. REGON : …………………………………
    Tel. : …………………………... Fax : …………………………………
    NA ZADANIE Nr I – PIECZYWO
    Oferujemy :
    Wartość oferty netto wynosi: ................................. zł
    (słownie:.....................................................................................................................................)
    Wartość oferty brutto wynosi: ................................ zł
    (słownie:.....................................................................................................................................)
    Szczegółowe wyliczenie wartości (z podaniem stawek i wartości podatków) przedmiotu
    zamówienia stanowi załącznik nr 2.1.
    ( podpis i pieczątka Wykonawcy
    lub osoby upoważnionej )
    (niepotrzebne skreślić)
    NA ZADANIE Nr II – MIĘSO JADALNE, SUROWCE RZEŹNE I WYROBY
    WĘDLINIARSKIE
    Oferujemy:
    Wartość oferty netto wynosi: ................................ zł
    (słownie:.....................................................................................................................................)
    Wartość oferty brutto wynosi: ................................ zł
    (słownie:....................................................................................................................................)
    Szczegółowe wyliczenie wartości (z podaniem stawek i wartości podatków) przedmiotu
    zamówienia stanowi załącznik nr 2.3.
    ................................................................................
    ( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
    upoważnionej )
    (niepotrzebne skreślić)
    2
    NA ZADANIE Nr III - ARTYKUŁY SPOZYWCZE
    Oferujemy:
    Wartość oferty netto wynosi: ................................ zł
    (słownie:.....................................................................................................................................)
    Wartość oferty brutto wynosi: ................................ zł
    (słownie:.....................................................................................................................................)
    Szczegółowe wyliczenie wartości (z podaniem stawek i wartości podatków) przedmiotu
    zamówienia stanowi załącznik nr 2.4.
    .................................................................................
    ( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
    upoważnionej )
    (niepotrzebne skreślić)
    NA ZADANIE Nr IV- RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWE
    Oferujemy:
    Wartość oferty netto wynosi: ................................ zł
    (słownie:
    ....................................................................................................................................................)
    Wartość oferty brutto wynosi: ................................ zł
    (słownie:
    ....................................................................................................................................................)
    Szczegółowe wyliczenie wartości (z podaniem stawek i wartości podatków) przedmiotu
    zamówienia stanowi załącznik nr 2.5.
    ................................................................................
    .
    ( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
    upoważnionej )
    (niepotrzebne skreślić)
    3
    NA ZADANIE Nr V- DRÓB
    Oferujemy:
    Wartość oferty netto wynosi: ................................ zł
    (słownie:.....................................................................................................................................)
    Wartość oferty brutto wynosi: ................................ zł
    (słownie:.....................................................................................................................................)
    Szczegółowe wyliczenie wartości (z podaniem stawek i wartości podatków) przedmiotu
    zamówienia stanowi załącznik nr 2.6.
    ................................................................................
    .
    ( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
    upoważnionej )
    (niepotrzebne skreślić)
    NA ZADANIE Nr VI- MROŻONKI OWOCOWE I WARZYWNE
    Oferujemy:
    Wartość oferty netto wynosi: ................................ zł
    (słownie: ....................................................................................................................................)
    Wartość oferty brutto wynosi: ................................ zł
    (słownie: ...................................................................................................................................)
    Szczegółowe wyliczenie wartości (z podaniem stawek i wartości podatków) przedmiotu
    zamówienia stanowi załącznik nr 2.7.
    ................................................................................
    .
    ( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
    upoważnionej )
    (niepotrzebne skreślić)
    4
    NA ZADANIE Nr VII- PRODUKTY MĄCZNE
    Oferujemy:
    Wartość oferty netto wynosi: ................................ zł
    (słownie.......................................................................................................................................)
    Wartość oferty brutto wynosi: ................................ zł
    (słownie:.....................................................................................................................................)
    Szczegółowe wyliczenie wartości (z podaniem stawek i wartości podatków) przedmiotu
    zamówienia stanowi załącznik nr 2.8.
    ................................................................................
    .
    ( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
    upoważnionej )
    Oferujemy sukcesywne dostawy od dnia podpisania umowy do 25 czerwca 2010 roku
    Termin płatności za wykonaną dostawę wynosi 30 dni od daty otrzymania faktury.
    Akceptujemy warunki umowy, zgodnie ze Wzorem stanowiącym załącznik nr 4 do
    Specyfikacji Istotnych
    Warunków Zamówienia.
    Oświadczam/y/ , że wykonanie zamówienia Zamierzam/y/ realizować :
    -osobiście ,
    -przez podwykonawców , którym powierzę wykonanie następującą część/ci, zamówienia ,
    która będzie dotyczyła / podać którą część/ci /
    ......................................................................................................................................................
    ( niepotrzebne skreślić )
    ................................................................................
    ( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
    upoważnionej )
    W przypadku wyboru naszej oferty do realizacji w/w zamówienia publicznego umowa ze
    strony Wykonawcy będzie podpisana przez :
    ......................................................................................................................................................
    ......................................................................................................................................................
    ( podać imiona i nazwiska oraz stanowiska )
    Należność z tytułu wykonania umowy należy przekazać na:
    ......................................................................................................................................................
    ( podać nazwę banku i numer rachunku bankowego )
    Oświadczamy, że zapoznaliśmy się ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia i nie
    wnosimy do niej zastrzeżeń oraz zdobyliśmy konieczne informacje potrzebne do właściwego
    wykonania zamówienia.
    (niepotrzebne skreślić)
    ................................................................................
    ( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
    upoważnionej )
  • formularz_20110818.rtf

Ogłoszenie o wyborze oferty: ogloszenie_o_wyborze_oferty_20110831.pdf

  • Podmiot udostępniający: Szkoła Podstawowa w Rzekuniu
  • Wprowadził(a): Tomasz Majewski
  • Czas wytworzenia: 18-08-11 14:00
  • Czas udostępnienia: 18-02-25 14:06

Historia zmian

2160 Dodanie Dostawa artykułów spożywczych na zaopatrzenie stołówki szkolnej z 15-06-2023 13:54:10 dokonane przez Tomasz Majewski
Zmiany
  1. Tytuł informacji
  2. Alias
  3. Tekst wstępny
  4. Tekst
  5. Stan
  6. Kategoria
  7. Data utworzenia
  8. Autor
  9. Data modyfikacji
  10. Autor modyfikacji
  11. Data opublikowania
  12. Dostęp
Funkcje Biuletynu informacji Publicznej kontrolowane są przez pakiet rozszerzeń JooBIP 0.11.2