Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym na dostawę artykułów spożywczych na zaopatrzenie stołówki szkolnej.
Treść ogłoszenia: ogloszenie_20110818.pdf
SIWZ z załącznikami:
- siwz_20110818.pdf
- arkusz_20110818.odt
Ozn. Spr: SPRz 01/10
ZAŁĄCZNIK DO OFERTY 2.1.
ARKUSZ KALKULACYJNY OFERTY NA ZADANIE Nr I - PIECZYWO CPV 15.81.10.00-6
pieczątka Wykonawcy
Opis przedmiotu zamówienia
Przewidywana
ilość w okresie objętym zamówieniem
Cena jednostkowa netto 1 kg lub 1 szt
(PLN)
Wartość zamówienia netto PLN
W AT
%
Wartość zamówienia (PLN)
B R U T TO
Chleb zwykły
krojony 500 g
5 600 szt.
Bułka 100 g.
2 000 szt.
Bułka tarta
120 kg
Drożdżówka 100 g
5 000 szt.
Pączki
900 szt.
Bułka z serem
900 szt
Bułka z makiem
500 szt.
Pizza mała 900 szt
RAZEM WARTOŚĆ
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx
Słownie wartość brutto
…………………………………………………………………………………………………………..
DNIA……………………………………………………………………………………………………………………………………
/podpis osoby -osób upoważnionych do występowania w obrocie prawnym
Ozn. Spr: SPRz 01/10
ZAŁĄCZNIK DO OFERTY 2.2.
ARKUSZ KALKULACYJNY OFERTY
NA ZADANIE Nr III - MIĘSO JADALNE, SUROWCE RZEŹNE
I WYROBY WĘDLINIARSKIE CPV 15100000-9,15131100-6
pieczątka Wykonawcy
Opis przedmiotu zamówienia
Przewi- dywana ilość
w okresie objętym zamówię -niem
Cena
jednostko- wa netto Ikg /l szt
Wartość zamówię nią netto (PLN)
WAT
%
Wartość zamówienia
/PLN/
BRUTTO
Mięso mielone wieprz-wołowe
250 kg
Łopatka wieprzowa b/ kości
200 kg
Karkówka wieprzowa b. kości
360 kg
Słonina
40 kg
Kości wieprzowe przykarczkowe
800 kg
Baleron
4 kg
Kiełbasa szynkowa
4 kg
Kiełbasa parówkowa
240kg
Kiełbasa zwyczajna
220 kg
Paróweczki wieprzowe
230 kg
Szynka wieprzowa
4 kg
Mortadela 60 kg
RAZEM WARTOŚĆ
xxxxxxxx
xxxxx
Słownie wartość brutto
………………………………………………………………………………………………………
DNIA…………………………………………………………………………………………………………………………
/podpis osoby -osób upoważnionych
do występowania w obrocie prawnym
Ozn. Spr: SPRz 01/10
ZAŁĄCZNIK DO OFERTY 2.3.
ARKUSZ KALKULACYJNY OFERTY NA ZADANIE Nr IV - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
CPV- 15000000-8
pieczątka Wykonawcy
lp
Opis przedmiotu zamówienia
Przewidywana ilość do realiza-
cji
Jedn. miary
kg/szt/ op
Cena jednost netto /pln/
Wat
%
Wartość zamówienia (PLN
NETTO
BRUTTO
1
2
3
4
5
6
7
8
1.
Cukier biały kryształ 1 kg
700
kg
2.
Cukier waniliowy 16 g
80
szt.
3.
Barszcz czerwony inst. słoik 160 g ( co najmniej) 40
szt.
4
Groszek konserwowy op.nie mniej jak 400 g
340
szt.
5
Herbatka rozpuszczalna
200
op.
6
Keczup łagodny 1000g 80 szt.
7.
Koncentrat pomidorowy 190 g
( co najmniej)
960
szt.
8.
Kukurydza konserwowa słodka -op.nie mniejsze jak 400 g
400
szt.
9.
Kwasek cytrynowy 20g
40
szt.
-
1 0.
Majonez 480g ( co najmniej)
250
szt.
11
Majeranek torebka 20g
100 szt.
12
Sos słodko – kwaśny 520g ( co najmniej)
120
szt.
13
Pieprz naturalny czarny mielony nie mniej jak-20 g
40
szt.
14
Pieprz ziołowy torebka op.
100 e
50
szt.
15
Przyprawa do kurczaka 30g.
( co najmniej)
100
szt.
16.
Przyprawa do potraw typu Vegeta lub równoważny op. 200 g
600
szt.
17.
Biały barszcz op. 75 g
1200
szt.
18.
Zupa grzybowa typu 75g.
1200
szt.
19
Sól czosnkowa op. 100 g
100
szt.
20.
Ziarenka smaku op. 250 g
300
szt.
21
Rosołki drobiowe /op.200 g 30
szt.
22.
Sól kuchenna spożywcza
300
kg
23
Ziele angielskie torebka 15g
30
szt.
24
Liść laurowy torebka 15 g
35
szt.
25
Mąka tortowa lub kurpiowska
300
kg
26
Olej op. 1 litr
500
szt.
27.
Kasza gryczana 1000 g
24
Kg
28
Makaron wstążka op.0,5 kg
200
szt
2 9.
Makaron nitka op. 500g
170
kg
3 0.
Makaron świderki op. 1 kg
120
szt
31
Koper susz op. 20 g
50
szt
32
Pietruszka susz/ natka / a 20g
50
szt
33.
Ananasy w puszce 450 g.
200
szt
34
Brzoskwinie w puszce op. Nie mniej jak 450 g.
200
szt.
35
Ziemniaki 9000 kg
36
Ogórek kiszony
180 kg
37
Kapusta kiszona
100 kg
38
Ryż saszetka nie mniej niż 400 g
700 Szt.
39
Ryż długoziarnisty biały
280 kg
40
Krokiety z mięsem
170 kg
41
Hamburger 100 g. 600 Szt.
42 Jaja kurze średnie
2000 Szt.
43
Śmietana 30% 400g
( co najmniej)
1200
Szt.
44
Śmietana 18% 400g
( co najmniej)
150 Szt.
45
Masło ex. zaw. tł. 82,5%
10 kg
46
Twaróg półtłusty
30 kg
47
Ser żółty półtłusty (Zamojski, Edamski lub równoważny)
40 kg
48 Jogurt naturalny kubek 150 ml.
6000 Szt.
49
Przyprawa do frytek 30g
30
Szt.
50
Makaron rurki 800g
120
Szt.
51
Zupa żurek 75g
1200
Szt.
52
Zupa grochowa 75g
1200
Szt.
53
Jogurt owocowy 150g
( co najmniej)
2000
Szt.
54
Jogurt owocowy 315g
( co najmniej)
2000 Szt.
55
Serek homogenizowany140g
( co najmniej)
4000
Szt.
Wartość ogólna
Słownie /wartość brutto/……………………………………………………………………………………………………………….
DNIA.....................................................................................................................................................................................
podpis osoby -osób upoważnionych do występowania w obrocie prawnym
Ozn. Spr: SPRz 01/010 ZAŁĄCZNIK DO OFERTY 2.4.
ARKUSZ KALKULACYJNY OFERTY NA ZADANIE Nr V- RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWE
CPV - 15200000-0
pieczątka Wykonawcy
Opis przedmiotu zamówienia
Przewidywana Ilość w okresie objętym zamówieniem
Cena
jednostkowa netto 1 kg Wartość
zamówienia netto
/w zł. /
WA T %
Wartość zamówienia
/w zł./
BRUTTO
Filet z morszczuka
20 kg
Filet z miruny
80 kg
RAZEM WARTOŚĆ
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx
Słownie/ wartość brutto ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
DNIA ………………………………………………………………………………………………………………………..
/podpis osoby -osób upoważnionych do występowania w obrocie prawnym /
Ozn. Spr: SPRz 01/10
ZAŁĄCZNIK DO OFERTY 2.5.
ARKUSZ KALKULACYJNY OFERTY NA ZADANIE Nr VI- DRÓB
CPV 1512000-2
pieczątka Wykonawcy
Opis przedmiotu zamówienia
Przewidywana Ilość w okresie objętym zamówieniem
Cena jednostkowa netto 1 kg
Wartość zamówienia netto
/w zł./
WAT
%
Wartość zamówienia /w zł./
BRUTTO
Filet drobiowy z kurczaka /świeży/
240 kg
Udka świeże
600 kg
Korpus ze skrzydełkami
1500 kg
Udka wędzone
60 kg
RAZEM WARTOŚĆ
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx
Słownie /wartość brutto/…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
DNIA …………………………………………………………………………………………………………………………….
/podpis osoby -osób upoważnionych do występowania w obrocie prawnym
Ozn. Spr: SPRz 01/10
ZAŁĄCZNIK DO OFERTY 2.6.
ARKUSZ KALKULACYJNY OFERTY
NA ZADANIE Nr VII- MROŻONKI OWOCOWE ł WARZYWNE
CPV-15332400;15331170-9
pieczątka Wykonawcy
Opis przedmiotu zamówienia
Przewidywana Ilość w okresie objętym zamówieniem
Cena jednostkowa netto
Ikg /l szt
Wartość zamówienia netto /w zł./
WAT
%
Wartość
zamówieni a /w zł. /
B R U T TO
Mieszanka warzywna 4450g
102 kg
Pyzy ziemniaczane z mięsem 500g
700 szt.
RAZEM WARTOŚĆ
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx
Słownie /wartość brutto/...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
DNIA ………………………………………………………………………………………………………………………………
/podpis osoby -osób upoważnionych do występowania w obrocie prawnym /
Ozn. Spr: SPRz 01/10
ZAŁĄCZNIK DO OFERTY 2.7.
ARKUSZ KALKULACYJNY OFERTY NA ZADANIE Nr VIII- PRODUKTY MĄCZNE
CPV 15851000-8
pieczątka Wykonawcy
Opis przedmiotu zamówienia
Przewidywana Ilość w okresie objętym zamówieniem
Cena jednostkowa netto Ikg /l szt
Wartość zamówienia netto
/ w zł. /
W AT
%
Wartość zamówienia
/w zł./
BRUTTO
Pierogi z truskawkami
180 kg
RAZEM WARTOŚĆ
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxx
Słownie /wartość brutto/..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Dnia……………………………………………………………………………………………………….
/podpis osoby -osób upoważnionych do występowania w obrocie prawnym / - arkusz_20110818.rtf
- formularz_20110818.odt
Załącznik Nr 1 do SIWZ
miejscowość, data/ ………………………………
pieczęć firmowa wykonawcy z adresem
firmy i nr telefonu/faksu /
Ozn. Spr: SPRz 01/10
FORMULARZ OFERTOWO – CENOWY
Niniejszym oświadczamy, że w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego na
dostawę produktów spożywczych na zaopatrzenie stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej im. Gen Józefa Bema w Rzekuniu, ul. Nowa 7, z podziałem na zadania od nr 1 do 7, ofertę przetargową składa:
......................................................................................................................................................
......................................................................................................................................................
(nazwa wykonawcy/ów)
NIP : ………………………….. REGON : …………………………………
Tel. : …………………………... Fax : …………………………………
Niniejsza ofertę przetargowa składamy we własnym imieniu/jako partner konsorcjum
zarządzanego przez:
.........…………………….……………….........................................................................………
.........…………………….……………….........................................................................………
(nazwa)
NIP : ………………………….. REGON : …………………………………
Tel. : …………………………... Fax : …………………………………
NA ZADANIE Nr I – PIECZYWO
Oferujemy :
Wartość oferty netto wynosi: ................................. zł
(słownie:.....................................................................................................................................)
Wartość oferty brutto wynosi: ................................ zł
(słownie:.....................................................................................................................................)
Szczegółowe wyliczenie wartości (z podaniem stawek i wartości podatków) przedmiotu
zamówienia stanowi załącznik nr 2.1.
( podpis i pieczątka Wykonawcy
lub osoby upoważnionej )
(niepotrzebne skreślić)
NA ZADANIE Nr II – MIĘSO JADALNE, SUROWCE RZEŹNE I WYROBY
WĘDLINIARSKIE
Oferujemy:
Wartość oferty netto wynosi: ................................ zł
(słownie:.....................................................................................................................................)
Wartość oferty brutto wynosi: ................................ zł
(słownie:....................................................................................................................................)
Szczegółowe wyliczenie wartości (z podaniem stawek i wartości podatków) przedmiotu
zamówienia stanowi załącznik nr 2.3.
................................................................................
( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
upoważnionej )
(niepotrzebne skreślić)
2
NA ZADANIE Nr III - ARTYKUŁY SPOZYWCZE
Oferujemy:
Wartość oferty netto wynosi: ................................ zł
(słownie:.....................................................................................................................................)
Wartość oferty brutto wynosi: ................................ zł
(słownie:.....................................................................................................................................)
Szczegółowe wyliczenie wartości (z podaniem stawek i wartości podatków) przedmiotu
zamówienia stanowi załącznik nr 2.4.
.................................................................................
( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
upoważnionej )
(niepotrzebne skreślić)
NA ZADANIE Nr IV- RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWE
Oferujemy:
Wartość oferty netto wynosi: ................................ zł
(słownie:
....................................................................................................................................................)
Wartość oferty brutto wynosi: ................................ zł
(słownie:
....................................................................................................................................................)
Szczegółowe wyliczenie wartości (z podaniem stawek i wartości podatków) przedmiotu
zamówienia stanowi załącznik nr 2.5.
................................................................................
.
( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
upoważnionej )
(niepotrzebne skreślić)
3
NA ZADANIE Nr V- DRÓB
Oferujemy:
Wartość oferty netto wynosi: ................................ zł
(słownie:.....................................................................................................................................)
Wartość oferty brutto wynosi: ................................ zł
(słownie:.....................................................................................................................................)
Szczegółowe wyliczenie wartości (z podaniem stawek i wartości podatków) przedmiotu
zamówienia stanowi załącznik nr 2.6.
................................................................................
.
( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
upoważnionej )
(niepotrzebne skreślić)
NA ZADANIE Nr VI- MROŻONKI OWOCOWE I WARZYWNE
Oferujemy:
Wartość oferty netto wynosi: ................................ zł
(słownie: ....................................................................................................................................)
Wartość oferty brutto wynosi: ................................ zł
(słownie: ...................................................................................................................................)
Szczegółowe wyliczenie wartości (z podaniem stawek i wartości podatków) przedmiotu
zamówienia stanowi załącznik nr 2.7.
................................................................................
.
( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
upoważnionej )
(niepotrzebne skreślić)
4
NA ZADANIE Nr VII- PRODUKTY MĄCZNE
Oferujemy:
Wartość oferty netto wynosi: ................................ zł
(słownie.......................................................................................................................................)
Wartość oferty brutto wynosi: ................................ zł
(słownie:.....................................................................................................................................)
Szczegółowe wyliczenie wartości (z podaniem stawek i wartości podatków) przedmiotu
zamówienia stanowi załącznik nr 2.8.
................................................................................
.
( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
upoważnionej )
Oferujemy sukcesywne dostawy od dnia podpisania umowy do 25 czerwca 2010 roku
Termin płatności za wykonaną dostawę wynosi 30 dni od daty otrzymania faktury.
Akceptujemy warunki umowy, zgodnie ze Wzorem stanowiącym załącznik nr 4 do
Specyfikacji Istotnych
Warunków Zamówienia.
Oświadczam/y/ , że wykonanie zamówienia Zamierzam/y/ realizować :
-osobiście ,
-przez podwykonawców , którym powierzę wykonanie następującą część/ci, zamówienia ,
która będzie dotyczyła / podać którą część/ci /
......................................................................................................................................................
( niepotrzebne skreślić )
................................................................................
( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
upoważnionej )
W przypadku wyboru naszej oferty do realizacji w/w zamówienia publicznego umowa ze
strony Wykonawcy będzie podpisana przez :
......................................................................................................................................................
......................................................................................................................................................
( podać imiona i nazwiska oraz stanowiska )
Należność z tytułu wykonania umowy należy przekazać na:
......................................................................................................................................................
( podać nazwę banku i numer rachunku bankowego )
Oświadczamy, że zapoznaliśmy się ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia i nie
wnosimy do niej zastrzeżeń oraz zdobyliśmy konieczne informacje potrzebne do właściwego
wykonania zamówienia.
(niepotrzebne skreślić)
................................................................................
( podpis i pieczątka Wykonawcy lub osoby
upoważnionej ) - formularz_20110818.rtf
Ogłoszenie o wyborze oferty: ogloszenie_o_wyborze_oferty_20110831.pdf